Fientje Roman

Medische Pedicure en voetreflexologie


Als gespecialiseerde voetverzorger ( "medisch pedicure" in de volksmond)  richt ik me op de totale voetverzorging van jong en oud.


Naast het verzorgen van de gezonde voet zie ik de professionele uitdaging in de behandeling van de risicovoet. ( bvb. diabetesvoet, spastische voet, enz...)

Efficiëntie, hygiëne en comfort zijn de sleutelwoorden tijdens elke verzorging.


Voor (bijna) elk voetprobleem kunt u bij mij terecht, zowel voor pedicure als voetreflexologie.


Voetreflexologie is een natuurlijke geneeswijze die het zelfgenezend vermogen van ons lichaam bevordert. Hierbij behandelen we de verschillende reflexzones van de voeten door middel van een drukpuntmassage.


Reflexzones zijn gebieden op de voeten die verbonden zijn met organen, botten, spieren, klieren; kortom het hele lichaam wordt weerspiegeld in de voeten.


De correcte massage van deze zones stimuleert de doorbloeding, het lymfestelsel wordt geactiveerd, afvalstoffen worden afgevoerd, stress (lichamelijk, geestelijk en emltioneel) vermindert, waardoor het lichaam zijn evenwicht herstelt.


Voetreflexologie kan gemakkelijk gecombineerd worden met zowel de klassieke geneeskunde als met andere geneeswijzen. Het is tevens een ideale behandeling om preventief te gebruiken.

 Contacteer mij:


0474/33.45.20 of via onderstaand contactformulier